Publisert 15. sep. 2023

Venterommet – Mye Mer enn Bare Venting

Vi har alle sittet der – på venterommet, hvor minuttene føles som timer. Vi blar kanskje i et udatert magasin eller sjekker telefonen om og om igjen. Men hva om venterommet kunne være en kilde til verdifull informasjon og til og med underholdning? Det er nettopp det Relevio prøver å oppnå med vår første modul, "Venterommet".

Informasjon på dine vilkår

Med Venterommet kan du skreddersy informasjonen som vises på venteromsskjermen. Enten det er nyttige helseartikler, informasjon om kommende hendelser, eller simpelthen dagens værmelding, gir Relevio deg full kontroll.

Enklere for alle

Mens pasientene venter, kan denne informasjonen også gjøre hverdagen lettere for helsesekretærene. Ved å gi nyttig og relevant informasjon direkte til pasientene, kan antallet henvendelser til sekretærene reduseres.

Kvalitetssikret innhold

Venterommet gir også muligheten til å vise kvalitetssikret innhold fra eksterne aktører som Norsk Helseinformatikk og Folkehelseinstituttet. Dette betyr at du kan tilby pasientene dine pålitelig informasjon, uten ekstra arbeid for deg eller dine kolleger.

Reklamefritt miljø

I en tid hvor vi konstant blir bombardert med reklame, tilbyr Venterommet en reklamefri oase. Her er det ingen forstyrrelser, bare nøye utvalgt og relevant informasjon for pasientene og de ansatte.

Med Venterommet tar vi det første skrittet i å forvandle legekontorets venterom fra en passiv ventesone til en aktiv informasjonskilde. Er du interessert i å vite mer? Ta kontakt med oss for en gratis prøveperiode.