Publisert 21. sep. 2023

Digital Perm – Sentraliser Dokumentasjonen og Gjør Informasjon Tilgjengelig

Dokumenthåndtering kan ofte være en kronglete og tidkrevende prosess, spesielt når informasjon er spredt over ulike systemer eller fysiske mapper. Med Relevio’s digital perm, kan du sentralisere all nødvendig informasjon på ett sted.

Lett tilgjengelig for de ansatte

Den digitale permen er alltid tilgjengelig for de ansatte, uansett hvor de befinner seg. Dette sparer tid og gjør det enkelt å finne frem til relevante dokumenter, prosedyrer eller skjemaer.

Enkel å oppdatere

Hvem har ikke opplevd frustrasjonen av utdaterte dokumenter og manglende versjonskontroll? Med Relevio kan du enkelt oppdatere dokumenter og sikre at alle har tilgang til den nyeste versjonen.

Intuitivt og brukervennlig

Vi har jobbet tett med leger og helsesekretærer for å sikre at den digitale permen er intuitiv og brukervennlig. Her er det ingen kompliserte brukergrensesnitt eller funksjoner som krever opplæring.

Sikkerhet i fokus

Dokumenthåndtering innebærer ofte sensitive data. Vår digitale perm er sikret i henhold til bransjestandarder, og gir deg som administrator full kontroll over hvem som har tilgang til hva.

Integrert med øvrige moduler

Den digitale permen er naturligvis integrert med Relevio’s øvrige moduler, noe som gjør det enkelt å koble dokumenter med relevante oppgaver eller bemanningsplaner.

Med Relevio’s digitale perm blir dokumenthåndtering enkelt, trygt og effektivt. Ta kontakt med oss for en demonstrasjon og se hvordan vi kan hjelpe ditt legekontor med å strømlinjeforme dokumentflyten.