Publisert 27. sep. 2023

Årshjulet – Planlegg Repeterende Oppgaver og Frigjør Tid til Pasientene

Effektivitet handler ikke bare om å utføre enkeltstående oppgaver raskt, men også om å forstå og forutse rutiner og repeterende arbeid. Relevio introduserer årshjulet, en funksjon som automatisk planlegger og organiserer repeterende oppgaver på ditt legekontor.

Planlegg året på forhånd

Noen oppgaver gjentas med faste mellomrom, både på ukentlig og årlig basis. Med årshjulet kan du enkelt legge inn disse oppgavene og la systemet minne deg på dem når tiden er inne.

Integrert med Oppgavetavlen

Årshjulet er fullintegrert med oppgavetavlen. Dette betyr at repeterende oppgaver automatisk vil dukke opp på oppgavetavlen når tiden er inne, slik at du aldri glemmer viktige oppgaver.

Tildel ansvar

I tillegg til å planlegge oppgavene, kan du også tildel ansvar til de rette personene i teamet. Dette sikrer at hver oppgave blir håndtert av den som er best egnet for jobben.

Fleksibilitet og tilpasning

Årshjulet er fleksibelt og lar deg tilpasse oppgavene etter kontorets unike behov. Enten det er snakk om å forberede for en årlig helsesjekk, eller å vedlikeholde medisinsk utstyr, kan årshjulet tilpasses ditt behov.

Frigjør tid til det viktigste

Ved å automatisere planleggingen av repeterende oppgaver, frigjør du verdifull tid som kan brukes på pasientrettet arbeid. Dette er i tråd med Relevio’s visjon om å avlaste legekontorer fra administrative byrder.

Med Relevio’s årshjul, har du et kraftfullt verktøy for å organisere, planlegge og effektivisere arbeidet på ditt legekontor. Ta kontakt med oss for en demonstrasjon og opplev hvordan det kan endre din arbeidshverdag.